CBRE Jaarverslag 2021

klant sinds 2002

CBRE Investment Management: jaarverslagen als vaste waarde

CBRE Investment Management is een onafhankelijk opererend onderdeel van CBRE Group, werelds grootste, commercieel vastgoedservices- en investeringsbedrijf met het hoofdkantoor in New York. Het van origine Brits-Amerikaanse bedrijf telt anno 2022 meer dan 100.000 werknemers, en bedient vastgoedinvesteerders en -gebruikers in meer dan 100 landen. Voor de Europese vastgoedbeleggingsfondsen van CBRE (dat in Nederland ING Vastgoed overnam) maakt TD Cascade al bijna 20 jaar de jaarverslagen.

CBRE 2021 - overview
CBRE 2021 overzicht
CBRE 2021 - kaart

In samenwerking met CBRE Investment Management ontwikkelde TD Cascade een strak vormgeven rapportage template, zodat elk individueel fonds toch duidelijk de CBRE corporatie identity uitstraalt.

De productieperiode voor al deze jaarverslagen bedraagt slechts één maand en in die maand schakelt ons team dagelijks met de diverse CBRE teams in Europa. De vereiste hoge omloopsnelheid en detaillering vragen om korte lijnen en een gestroomlijnd en geautomatiseerd proces. Om dit te kunnen garanderen wordt er door het jaar heen doorontwikkeld en fijn geslepen.
De jaarverslagen van CBRE zijn een prachtig voorbeeld van de waarde van een hechte samenwerking, Tegelijkertijd laten zij zien dat ‘constant’ niet hetzelfde is als stilstand. En continuïteit niet hetzelfde als herhaling.

CBRE 2021 Organogram
CBRE 2021 - Tussenblad

Share

Share