Skip to content

Onze klanten

TD Cascade werkt voor toonaangevende bedrijven in onder meer de vastgoed-, woningbouw-, banken-, verzekering-, diensten- en utiliteitsectoren. Maar ook voor publieke en maatschappelijke organisaties met of zonder winstoogmerk. Maar waarom kozen zij eigenlijk voor TD Cascade?

Hoe kies je een bureau? Onze allereerste opdrachtgevers kenden ons persoonlijk van ons werk bij onze eerste werkgevers. Degenen die volgden, hadden over ons gelezen. En na onze eerste successen zorgden referenties en word-of-mouth voor nieuwe opdrachtgevers. Intussen groeide ook ons netwerk en onze bekendheid. En ons bureau. Kennelijk deden wij het goed. En dan vraag je je niet af, waarom kiezen klanten voor ons. Behalve dat zij blijkbaar geloven in ons verhaal en erop vertrouwen dat wij de altijd hoge (!) verwachtingen ook zullen waarmaken. En eigenlijk is het nog altijd zo. Nieuwe opdrachtgevers moeten het nog altijd doen met word-of-mouth, ons verhaal (op deze website), eigen intuïtie en dan maar vertrouwen op de goede afloop. Maar er is een groot verschil met vroeger, en dat is de collectieve ervaring van onze opdrachtgevers. Zij onderbouwen ons verhaal en maken dat vertrouwen niet langer blind hoeft te zijn. Want wat zij zochten, wil jij toch ook?

Uit onderzoek blijkt dat opdrachtgevers belang hechten aan een bureau dat hen begrijpt, en zich verdiept in hun merk en organisatie. Dat strategisch kan meedenken en met slimme, creatieve oplossingen komt. Een professionele sparringpartner, die proactief en uitdagend is, maar ook zorgvuldig, loyaal en integer. Een bureau dat expertise en ervaring mixt met de juiste dosis nieuwsgierigheid. En dat in alles kwaliteit nastreeft, op het randje van perfectie. Zowel inhoudelijk als procesmatig. Wij kunnen ons daar helemaal in vinden. Maar willen daar ook iets aan toevoegen. Want ook de opdrachtgever is belangrijk. Wat kan hij of zij doen om het beste uit ons boven te halen? Op basis van onze ervaring kunnen wij daarover kort en bondig zijn: de bereidheid om de opdracht als een proces te zien. Een proces dat begint met feitelijke informatie. En dat eindigt met nieuwe inzichten.

Wat dit betekent voor bijvoorbeeld de briefing en de opstelling van de opdrachtgever, kun je lezen in ons verhaal  De Briefing met een open einde

Opdrachtgevers NL

Logo's klanten - Nederlands

Opdrachtgevers BE

Logo's klanten - Belgie2

Share