Skip to content

Er verandert veel in onze samenleving, vaak onvoorzien en niet altijd even wenselijk. Het grote verhaal ontbreekt en we vragen ons af wat of wie we nog kunnen geloven. Toch is dat precies wat wij doen voor onze opdrachtgevers. Met corporate design hun verhaal vertellen. En laten zien wie ze zijn. Herkenbaar en overtuigend. Corporate design waarvoor het bedoeld is.

Design als spiegel van je identiteit. En als katalysator voor verandering of vernieuwing. Corporate design is dé manier om jezelf te definiëren en te profileren. De brug naar je omgeving, fundament voor de relatie met je doelgroep. De corporate story vertelt het verhaal, design laat het zien. Zien zoals jij wilt dat het gezien wordt. Maar design doet méér. Design beïnvloedt gedrag, versterkt de boodschap en stuurt in de juiste richting. En als de situatie verandert, kan design mee veranderen. Terwijl de kern blijft. Uniek, herkenbaar en geloofwaardig.

De opdrachtgevers van TD Cascade zijn serieus en kritisch. Van bedrijven en organisaties die in meer of mindere mate een publiek belang dienen, mag je ook niet anders verwachten. Want ongeacht wat hun eigen belang ook mag zijn, onze opdrachtgevers delen met elkaar dat hun acties en activiteiten ook anderen raken. En daarvoor nemen zij graag verantwoordelijkheid.

TD Cascade zet met overname Domani verder in op financial reporting.

Het Haagse bureau Domani, opgericht in 2013 door Annemarie van Rijn, en gespecialiseerd in jaarverslagen, is per 13 april samengegaan met TD Cascade, onderdeel van Total Design Amsterdam.

Een jaar nadat met de overname van Cascade (inmiddels TD Cascade) een grote stap werd gezet in de markt van jaarverslagen, komt Domani daar nu bij.
Met de overname van Domani krijgt TD Cascade een leidende positie in de wereld van financial en nonfinancial corporate reporting. Ingegeven door digitalisering, veranderende wetgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en veeleisende stakeholders is financial reporting aan grote veranderingen onderhevig. Door reporting te koppelen aan de bestaande expertises op het gebied van branding, communicatie en technologie wil Total Design een voorhoedepositie innemen in deze ontwikkelingen.

Met de overname van Domani vergroot Total Design haar klantenkring in een essentieel marktsegment en wordt ingezet op nationale en internationale groei. Cascade bracht al klanten mee zoals a.s.r., Bouwinvest, Amvest, CBRE, Deloitte en Umicore. Domani werkt onder meer voor JustEatTakeaway.com, Signify, Fugro en Volker Wessels. Hiermee is de klantportfolio in financiële dienstverlening, vastgoed en industrie verder gegroeid. Olga IJspeert, voormalig directeur/eigenaar van Cascade, en Annemarie van Rijn, tot de overname directeur/eigenaar van Domani, blijven beide actief,om TD Cascade nog succesvoller te maken. Domani is nu nog gevestigd op de Mauritskade 49 in Den Haag, maar zal vanaf 1 juli intrekken bij TD Cascade en Total Design.